Η Πορεία μας

Η Πορεία μας

Η ΚΛΕΝΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ξεκινάει το 1960 ως οικογενειακή επιχείριση με έδρα τη Ν. Φυγαλεία Ηλείας.

Το μεράκι και η αγάπη των ιδιοκτητών γι' αυτό που κάνουν, γίνεται άμεσα αντιληπτό απο τους πελάτες τους και είναι αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν.

Συνέπεια, εργατικότητα, αξιοπιστία, άμεση ανταπόκρισή είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τους πελάτες της εταιρίας μας να διατηρούν μακροχρόνιες συνεργασίες κάνοντας την ΚΛΕΝΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ όλο και μεγαλύτερη.

Η εταιρία μέσα στα χρόνια έχει αναλάβει τη μεταφορά μεγάλων όγκων τροφίμων ( ξηρό και κρύο φορτίο ), βιομηχανικά είδη κλπ.

ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑΘΜΟΙ:

  • το 2016, η έδρα της εταιρίας μας, μεταφέρεται σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις με ιδιόκτητα γραφεία.  Μεγαλύτερος χώρος στάθμευσης των οχημάτων μας, πλησίον κεντρικών οδικών αξόνων ( Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου / Αττική Οδός ), άρτια οργάνωση back office, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η μετεγκατάσταση αυτή.
  • Από το 2011 έως σήμερα, υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο ανάπτυξης και ανανέωσης των μεταφορικών μέσων ( φορτηγά -  ψυκτικοί θάλαμοι - επικαθήμενα ), προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας οχήματα, που θα καλύπτουν πλήρως την ανάγκη τους για ασφαλή μεταφορά των προϊόντων τους. 
  • Από το 2011, η εταιρία εγκαθιστά και βάζει σε λειτουργία, ERP πρόγραμμα ( πλατφόρμα διαχείρισης πόρων & έργων ) με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
  • το 2010, η εταιρία αλλάζει νομική μορφή και μετατρέπεται σε μια νέα, σύγχρονη, Ανώνυμη Μεταφορική εταιρία.
  • το 2005 / 2006, η εταιρία μας μετατρέπει ένα απο τα οχήματα της, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, προκειμένου να εξυπηρετήσει ανάγκες εταιρικού event μεγάλης εταιρίας τηλεπικοινωνιών. Η διάρκεια του project ήταν 5 μήνες και αφορούσε επισκέψεις και στάθμευση ανά την Ελλάδα.

 

 

  • το 2004 ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων που φιλοξένησε η χώρα μας, η ΚΛΕΝΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, για λογαριασμό μεγάλης εταιρίας επίπλων, ανέλαβε τη διανομή των προϊόντων τους σε όλες τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.